ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το MasterChef 4 ξεκίνησε και οι πρώτες κόντρες και αντιπάθειες ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Με το μαγειρικό διαγωνισμό να έχει ξεκινήσει, αρχίζουν να πέφτουν και τα πρώτα... καρφιά ανάμεσα στους παίχτες τουMasterChef 4.

«Είναι καιρός να λιγοστεύουμε γιατί στο σπίτι επικρατεί μία βαβούρα και ένα χάος και εγώ δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα» ανέφερε στην κάμερα της παραγωγής ο Σταύρος Γεωργίου και μετά από λίγο, όλοι οι διαγωνιζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού και υποδέχθηκαν τους τρεις πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση: Ηλία, Γιώργο και Μαριάννα. 

Και ενώ αναφερόντουσαν στο θέμα, ακούστηκε πως η Κατερίνα η οποία έχει στην κατοχή της την χρυσή κάρτα ασυλίας του MasterChef μπορεί να έχει κάνει συζήτηση με κάποιον από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. 

«Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι του MasterChef. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι πανηλίθιοι και το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ και με όλα αυτά πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά στα μάτια μου», υπογράμμισε η Kατερίνα απευθυνόμενη στην κάμερα της παραγωγής.

Tags:
παίκτες, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK