16:59 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

«Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού».

Με έναν παίκτη λιγότερο έμεινε το σπίτι από το φετινό μαγειρικό διαγωνισμός του MasterChef, καθώς υπήρξε μια αποχώρηση έπειτα από τη δοκιμασία αντιγραφής.

Λίγο νωρίτερα, προκλήθηκε ιδιαίτερη ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ειδικά μεταξύ της Κατερίνας και των άλλων παικτών στην κόκκινη ομάδα που τελικά έπρεπε να επιλέξει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος και η Φωτεινή Ζωσιμίδου ήταν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από τη σημερινή διαδικασία αντιγραφής πιάτου, που έφτιαξε ο καλεσμένος σεφ, Ευγένιος Βαρδακαστάνης και ήταν ένα πελώριο βουνό από σου με κρέμα και καραμέλα.

Πρώτος, άκουσε την βαθμολογία του ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, που έλαβε χαμηλή βαθμολογία από τους κριτές του MasterChef 4 και τον καλεσμένο pastry chef, συγκεντρώνοντας συνολικά 19/40.

Η Φωτεινή με μόλις μια μονάδα πάνω, εξασφάλισε τη θέση της στο παιχνίδι και αναχώρησε πρώτη για το σπίτι του διαγωνισμού, λαμβάνοντας πέντε από κάθε κριτή, με αποτέλεσμα να συγκετρώσει 20/40.

Ο Γιώργος τέλος, μπορεί να μην είχε ολοκληρώσει το γλυκό οπτικά, αφού του τελείωσαν τα σουδάκια, ωστόσο, η βαθμολογία του ήταν κατά πολύ υψηλότερη από εκείνη των αντιπάλων του στη δοκιμασία αντιγραφής.

«Είμαι στεναχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του MasterChef κατά την αποχώρηση του.

Tags:
εκπομπή, μαγειρική, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef, MasterChef 4
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK