10:40 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Οι 21 παίκτες του «MasterChef 4», κατά το αποψινό (24/02) επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star, είχαν μόλις μισή ώρα στη διάθεσή τους για να φτιάξουν ένα ευφάνταστο πιάτο με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ - εξαίρεση ήταν η Μαρία και η Ηλιάνα με 45 λεπτά. Η Κατερίνα, όμως, πέταξε ό,τι είχε ετοιμάσει στα σκουπίδια.

Με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ, το τεστ δημιουργικότητας έβαλε δύσκολα στους 21 παίκτες κατά το αποψινό (24/02) επεισόδιο του «MasterChef 4» που προβλήθηκε από το Star.

Συγκεκριμένα, η Μαρία αναδείχθηκε νικήτρια στη δοκιμασία του Mystery Box και έτσι είχε πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας και αυτό δεν ήταν άλλο από επιπλέον χρόνο.

Η ίδια και η Ηλιάνα, ύστερα από επιλογή της Μαρίας, είχαν 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο πιάτο μέσα σε μισή ώρα.

Η Κατερίνα, δυστυχώς, δεν διαχειρίστηκε σωστά τον χρόνο και τα υλικά της, με αποτέλεσμα να πετάξει στα σκουπίδια το πιάτο που είχε ετοιμάσει.

«Σέβομαι πολύ τους κριτές και σέβομαι πολύ και τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια και πρόσθεσε: «Δεν βγήκε [σ.σ. το πιάτο] έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου, δεν πάω με τέτοιο πιάτο μπροστά».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του με την κίνηση της Κατερίνας και ο Πάνος Ιωαννίδης, από την πλευρά του, σχολίασε την «περηφάνια» -όπως είπε- της παίκτριας που έχει και την κάρτα ασυλίας.

Η Κατερίνα θα είναι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση.

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας θα ανακοινωθούν στο επόμενο επεισόδιο.

Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef, MasterChef Greece
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK