19:04 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί να αναβίωσε το «Καφέ της Χαράς» αλλά, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, το βράδυ της Δευτέρας (24/02), στον ΑΝΤ1, η αρχική πρόταση αφορούσε στην επαναφορά της σειράς «Οι μεν και οι δεν».

Ο Χάρης Ρώμας, το βράδυ της Δευτέρας (24/02), μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος ενωπίω», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, και αποκάλυψε πως αρχικά του είχε προταθεί η αναβίωση της σειράς «Οι μεν και οι δεν» και όχι του «Καφέ της Χαράς».

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εγώ επέμεινα πάρα πολύ για το "Καφέ της Χαράς". Η αρχική πρόταση για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 με μια σειρά δική μου και της Άννας Χατζησοφιά ήταν έτσι και αλλιώς πολύ τιμητική και έγινε από τον [Γιάννη] Λάτσιο πριν από τρία χρόνια. Η ιδέα του ήταν να αναβιώσουμε τους "Μεν και τους δεν". Εγώ αισθάνθηκα ότι έχω πολύ μεγάλη απόσταση από αυτό και του το είπα».

Για το «Καφέ της Χαράς», ο Χάρης Ρώμας είπε:

«Το "Καφέ της Χαράς" πίστευα πάντα ότι δεν είναι τυχαίο ότι το τελειώσαμε με τη Χατζησοφιά έτσι, δηλαδή η τελευταία ατάκα ήταν: "Θα ξανάρθουν, γιε μου, θα ξανάρθουν". Πιστεύω ότι ήταν ανολοκλήρωτο, ότι είχαν μείνει πολλά πράγματα γι' αυτές τις σχέσεις».

Γιατί άλλαξε το επώνυμό του

Ο Χάρης Ρώμας, επίσης, αναφέρθηκε και στο γιατί άλλαξε το επώνυμό του, από «Χαράλαμπος Ρασσιάς» σε «Χάρης Ρώμας», τονίζοντας πως το έκανε λόγω του πατέρα του.

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Λέγομαι Χαράλαμπος Ρασσιάς και είναι ένα όνομα το οποίο θα κρατούσα διότι το αγαπώ και το τιμώ. Απλά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να κρατήσω το όνομα αυτό, μου το είχε δηλώσει κατηγορηματικά, γιατί ήθελε να πιστεύει ότι συνεχίζοντας τις σπουδές μου στην Ιατρική -τις οποίες και έκανα αλλά με μεγάλη παράταση- θα γίνω τελικά γιατρός και θα σταματήσω αυτό το παιδιάστικο όνειρο που ήταν να γίνω καλλιτέχνης, ηθοποιός, συγγραφέας κλπ».
Tags:
ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, Χάρης Ρώμας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK