18:58 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η αγωνία για το ποια ομάδα θα είναι και η νικήτρια θα συνεχιστεί, καθώς το αποτέλεσμα θα γνωστοποιηθεί αύριο, όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι πρωταθλητές των εθνικών ομάδων της Ελλάδας έκαναν την είσοδό τους στην αίθουσα εκδηλώσεων Manor House στο Gold Prive της Γλυφάδας και μετά τις διευκρινίσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι δυο αρχηγοί των ομάδων παρουσίασαν τα πιάτα που θα σερβίρουν.

Οι πρωταθλητές δοκίμασαν και τις σαλάτες και τους άρεσαν περισσότερο οι παρασκευές της κόκκινης ομάδας, χωρίς όμως να λείπουν και οι παρεξηγήσεις μεταξύ των κόκκινων παικτών, με την Ηλιάνα να ενοχλείται από την συμπεριφορά και τις παρατηρήσεις του Ιωάννη:

«Ο φίλτατος ο Ιωάννης ήθελε να το παίξει ρήτορας και αρχηγός και τον κοιτάω και λέω "Ιωάννη μου, σε παρακαλώ αγόρι μου για μαζέψου λίγο, έλα”», με τον ίδιο να καταλαβαίνει το λάθος του και να επισημαίνει πως το έκανε για να εξασφαλίσει η ομάδα του το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά πέρασαν στο ορεκτικό και το κυρίως πιάτο και αρκετοί από τους αθλητές προτίμησαν την μαγειρική της μπλε ομάδας, με την αγωνία να παρατείνεται καθώς το αποτέλεσμα για το ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα θα γίνει γνωστό αύριο, όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Tags:
διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, μαγειρική, ομάδες, πιάτα, MasterChef Greece, MasterChef, MasterChef 4
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK