ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Επαγγελματισμό, απαιτήσεις και εκνευρισμό έκρυβε η ομαδική δοκιμασία στο «MasterChef 4» που προβλήθηκε κατά το αποψινό (04/03) επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το «MasterChef 4» ολοένα πάει και δυσκολεύει και έτσι κατά το αποψινό (04/03) επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star, η ομαδική διαδικασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική.

«Εμφύλια» κόντρα με μπλε και κόκκινη ποδιά

Οι τρεις σεφ (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) παραδέχθηκαν πως υπολογιζόταν για αργότερα ως προς τη ροή του μαγειρικού παιχνιδιού.

Έτσι, ο Ιωάννης ως νικητής του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας επέλεξε το μπλε χρώμα για την ομάδα και ως επικεφαλής της κόκκινης τον Σταύρο Γεωργίου.

Η δυσκολία της δοκιμασίας

Το ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας ήταν η λειτουργία ενός α λα καρτ εστιατορίου σε κεντρικό ξενοδοχείο. Επίσης, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για 25 καλεσμένους και δη για καταξιωμένους σεφ.

«Χαλάρωσε λίγο! Στα κυβικά σου!»

Κατά τη διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας δεν έλειψαν και τα νεύρα, με τον Ηρακλή και τη Μάρλεν να συγκρούονται, με τον πρώτο να ξεπερνά το όριό του και να λέει στη δεύτερη:

«Χαλάρωσε λίγο! Στα κυβικά σου! Αν δεν θέλεις να το κάνεις, φύγε!».
Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK