ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

«Κινδυνεύω να γίνω γραφική με αυτά που λέω, αλλά είναι η αλήθεια όμως. Είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση» ομολόγησε η παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού.

H Κατερίνα Λένη, για μια ακόμη φορά, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ξέσπασε κατά των υπολοίπων συμπαικτών της στο MasterChef 4, αναφερόμενη στο ζήτημα της καθαριότητας και γενικότερα της συμβίωσης στο σπίτι.

Η διαγωνιζόμενη μάλιστα ισχυρίστηκε ότι πια δεν κοιμάται στο δωμάτιό της αλλά... στον καναπέ του σπιτιού!

«Είμαι λίγο ιδιότροπη. Έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και όλα τα ψυχολογικά και δεν ξέρω κι εγώ τι. Έτσι; Βρωμάει, ζέχνει ο τόπος… Δεν μπορώ, συγγνώμη κιόλας! Κι έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική με αυτά που λέω, αλλά είναι η αλήθεια όμως. Είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση» ανέφερε η παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού.

Έπειτα, συνέχισε το ξέσπασμά της λέγοντας: «να πάει ο άλλος τουαλέτα και την αφήνει σε μια κατάσταση… Τι να πω τώρα; Εμετός! Ρε φίλε, έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου το σπίτι είναι χειρουργείο, τρως από το πάτωμα! Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά ακόμα. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», τόνισε η Κατερίνα.

Tags:
καθαρισμός, παίκτες, σπίτι, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK