ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Με κυρίαρχο συστατικό το μανιτάρι, η ομαδική δοκιμασία στο αποψινό (11/03) επεισόδιο του «MasterChef 4» έκρυβε περιορισμό στον μαγειρικό εξοπλισμό και ντέρμπι Σταύρου Βαρθαλίτη - Μαριάννας.

Ομαδική δοκιμασία επιφύλασσε το αποψινό (11/03) επεισόδιο του «MasterChef 4» στους εναπομείναντες παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής, με κύριο συστατικό τα μανιτάρια. 

Νικητές του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας που διεξήχθη σε ζευγάρια ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαριάννα οπότε ήταν και οι αρχηγοί της μπλε και της κόκκινης ομάδας, αντίστοιχα, στην ομαδική δοκιμασία.

Οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν μενού πέντε πιάτων, με κύριο συστατικό το μανιτάρι σε διάστημα δύο ωρών για τους τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) και τους τρεις καλεσμένους τους, που είναι και συνεργάτες στα εστιατόριά τους.

Η ομαδική δοκιμασία έκρυβε περιορισμό ως προς τον εξοπλισμό και έτσι κάθε διαγωνιζόμενος επέλεξε ένα και μόνο εργαλείο κουζίνας από τα 16 που υπήρχαν σ' έναν πάγκο.

Στη συνέχεια, οι δύο αρχηγοί επέλεξαν τα μέλη των ομάδων τους τόσο με γνώμονα το εργαλείο που είχαν επιλέξει οι παίκτες όσο και το επίπεδο της συνεργασίας που θα μπορούσαν να έχουν.

Έπειτα, οι κριτές και οι καλεσμένοι δοκίμασαν τα πιάτα των δύο ομάδων. Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα ανακοινωθούν στο αυριανό (12/03) επεισόδιο.

Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK