ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Διονύσης και η Κατερίνα ήταν οι αρχηγοί των δύο ομάδων κατά τη δοκιμασία που προβλήθηκε στο αποψινό (18/03) επεισόδιο του «MasterChef 4» μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το αποψινό (18/03) επεισόδιο του «MasterChef 4» έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, καθώς οι δύο ερασιτέχνες μάγειρες του σπιτιού βρέθηκαν επικεφαλής των δύο ομάδων.

Αρχικά, ο Διονύσης ως νικητής του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας τέθηκε αρχηγός της μπλε ομάδας και εκείνος επέλεξε ως επικεφαλής της κόκκινης την Κατερίνας. Μάλιστα, αμφότεροι θα έχουν ασυλία σε περίπτωση ασυλίας.

Οι δύο αρχηγοί επέλεξαν τους συμπαίκτες τους, αλλά οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) επιφύλασσαν ανατροπή, καθώς ο Διονύσης και η Κατερίνα αντάλλαξαν ποδιές επομένως και ομάδες.

Ως εκ τούτου, ο Διονύσης βρέθηκε επικεφαλής στην κόκκινη και η Κατερίνα στην μπλε. Ο πρώτος επέλεξε ως υπαρχηγό τον Δημήτρη και η δεύτερη τον Σταύρο Γεωργίου.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε και το ζητούμενο της δοκιμασίας, το οποίο ήταν η προετοιμασία δέκα πιάτων για πενήντα πρόσφυγες μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες.

Οι παίκτες μαγείρεψαν και, έπειτα, σέρβιραν τα πιάτα στους καλεσμένους τους.

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας θα ανακοινωθούν στο επόμενο επεισόδιο (23/03).

Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK