ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας του MasterChef 4 δεν ήταν καλό από την αρχή της ομαδικής διαδικασίας, ήρθε και το συμβούλιο που τους «απογείωσε».

Ένταση επικράτησε μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας, που ακόμα και η νίκη στην ομαδική διαδικασία, δεν κατάφερε να εξομαλύνει.

To αποτέλεσμα της 5ης ομαδικής διαδικασίας σύμφωνα με τον κόσμο που ψήφισε, νικητές είναι οι Μπλε με 31-19.

Γιώργος και Κατερίνα μάλωσα για μία ακόμη φορά, με την Κατερίνα να θυμώνει με μία χειρονομία του Γιώργου, που της είπε: «είδες που στα έλεγα. Η ομάδα μας δε χάνει ποτέ».

«Δε μου αρέσει η έπαρση που δείχνει ο Γιώργος. Δε σέβεται τους άλλους που έχασαν. Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει!», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια με τον Γιώργο να της απαντά ότι αυτή θα χαιρόταν αν έχαναν!

Οι κριτές ρώτησαν τους παίκτες των δύο ομάδων την άποψη τους για τα πιάτα που δημιούργησαν και οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες οι σεφ της μπλε ομάδας διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθύνθηκε προς τους μπλε και τους ρώτησε ποια θεωρούσαν ότι ήταν η καλύτερη και η πιο αδύναμη προσπάθεια στο μενού.

Οι μπλε είχαν ολοφάνερη διαφωνία, με τον Σταυρή να λέει ότι ο Ηλίας έφτιαχνε δυόμιση ώρες μία σούπα, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος τόνιζε ότι η καρυδόπιτα του Σταυρή δεν ήταν καλή.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ηλίας παίζει εκ του ασφαλούς στο παιχνίδι και δεν παίρνει ποτέ πάνω του κάποιο πιάτο.

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, Μάστερ Σεφ, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK