ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1708)
0 0 0
Βρείτε μας

Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει τεράστιες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση, ενώ είναι πιθανό και το MasterChef 4 να επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση που επικρατεί.

Η εξάπλωση του κορονοϊού θέτει σε κίνδυνο και το MasterChef 4 καθώς η διοίκηση του Star, εξετάζει την διακοπή του ριάλιτι μαγειρικής, μιας και τα γυρίσματα του διαγωνισμού συναντούν εμπόδια από τα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί σε ισχύ στη χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ήδη ένα επεισόδιο που ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί στη Μονεμβασιά αναβλήθηκε.

Πάντως, οι διαβουλεύσεις για το μέλλον του MasterChef 4 είναι καθημερινές.

Ο τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός προς το παρόν συνεχίζεται κανονικά, καθώς υπάρχει «απόθεμα» επεισοδίων.

Δηλαδή, τα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν γυριστεί πριν από ένα μήνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Star Channel μείωσε τα επεισόδια του MasterChef 4 από έξι σε τρία την εβδομάδα, με στόχο να συνεχίσει να μεταδίδεται η μαγειρική εκπομπή.

Μάλιστα, στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο όλοι οι διαγωνιζόμενοι να επιστρέψουν σπίτια τους και μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα.

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή, να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξαναμαζευτούμε από εκεί που το αφήσαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1708)
Tags:
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτηρής Κοντιζάς, απαγόρευση κυκλοφορίας, νεκροί, κρούσματα, Ελλάδα, μέτρα προστασίας, διακοπή, COVID-19, κορονοϊός, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK