ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ηρακλής, ο Δημοσθένης είναι οι τρεις που καλούνται να μονομαχήσουν μεταξύ τους και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Ηρακλής, τον οποίο είχε διαλέξει ο αρχηγός Διονύσης, ο Δημοσθένης και ο Σταύρος, οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους αποτελούν την τριάδα που θα παλέψει αυτή τη φορά για να κερδίσει την παραμονή τους στη μαγειρική εκπομπή του MasterChef 4.

Συγκεκριμένα, με πέντε ψήφους έκαστος ο Σταύρος και ο Δημοσθένης έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο MasterChef σε μία μαγειρική «μάχη» στην οποία θα συμμετείχε και ο Ηρακλής.

Η ψήφος του Τζον που εκνεύρισε τους συμπαίκτες του

Ο Τζον δημιούργησε εκνευρισμό στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια καθώς ψήσισε τον Σταύρο και τη Μαρία ως υποψήφιους προς αποχώρηση στην ψηφοφορία, καθώς όπως είπε, δεν μπορούσε να ψηφίσει τον Δημοσθένη.

Στη Μαρία είπε μάλιστα, ότι είχε τη «μικρότερη προσπάθεια» και γι’ αυτό την ψηφίζει, κάτι που όμως προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών του.

Tags:
ψηφοφορία, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, αποχώρηση, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK