ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν οι Δημοσθένης, Σταύρος και Ηρακλής στη σημερινή διαδικασία αντιγραφής πιάτου, όμως ένας τελικά αποχώρησε.

Δημοσθένης, Σταύρος και Ηρακλής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη διαδικασία αποχώρησης του MasterChef 4 όπου κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του γκεστ σεφ, Παύλου Κυριάκη.

Η συνταγή του κ. Κυριάκη, ήταν ένα φιλέτο μοσχάρι με μπαχαρικά, πουρέ καρότο/τζίντζερ και πετιμέζι.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν πιάτο στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Πρώτο στη σειρά, αξιολογήθηκε το πιάτο του Δημοσθένη.

Ο κ. Κοντιζάς αρχικά έκανε μια αιφνιδιαστική ερώτηση προς τους παίκτες, ρωτώντας τους αν έχουν διαβάσει τη συνταγή.

Η ερώτηση πήγαινε στον Δήμο, ο οποίος μπέρδεψε τα μυρωδικά της συνταγής το τζίντζερ και τον κάρδαμο, όμως τον βαθμολόγησε με 7/10.

7/10 έλαβε τόσο από τον κ. Ιωαννίδη όσο και από τον γκεστ σεφ και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έτσι συγκέντρωσε συνολικά 28/40.

Επόμενος ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος έκανε... συλλογή από οκτάρια, καθώς και οι κριτές του έδωσαν από ένα οκτώ και μάζεψε συνολικά 32/40, ενώ ήταν και ο πρώτος από τους υποψήφιους που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 4.

Επομένως η μάχη κρίθηκε ανάμεσα σε Σταύρο και Δημοσθένη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε 7/10 στην προσπάθεια του Σταύρου, ενώ με 7/10 αξιολόγησε το πιάτο του διαγωνιζόμενου και ο Πάνος Ιωσννίδης, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Ο γκεστ σεφ Πάυλος Κυριάκης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, βαθμολόγησαν έκαστος με 8/10 το πιάτο του Σταύρου, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 30/40.

Άρα, ο Δημσοθένης με 28/40 ήταν ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα από την μαγειρική εκπομπή.

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK