12:54 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Αντιμέτωποι με το ελληνικό αλφάβητο ήρθαν οι εναπομείναντες παίκτες του «MasterChef 4», στο πλαίσιο του Mystery Box, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (25/03) στο Star.

Ένα ιδιαίτερο Mystery Box περίμενε τους εναπομείναντες παίκτες του «MasterChef 4» στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/03), που προβλήθηκε στο Star, καθώς κεντρικό ρόλο έπαιξαν τα 24 γράμματα του αλφάβητου.

Συγκεκριμένα, στον δίσκο που είχαν οι παίκτες μπροστά τους, υπήρχαν 24 υλικά το καθένα από τα οποία άρχιζε με ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες είχαν πέντε λεπτά για να επιλέξουν εκείνα τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν και έτσι για κάθε ένα που θα αφαιρούσαν, θα κέρδιζαν δύο λεπτά και αυτά προστέθηκαν στα αρχικό δεκάλεπτο της δοκιμασίας.

Ως εκ τούτου, τον περισσότερο χρόνο είχε η Κατερίνα (40 λεπτά) και ο Ηρακλής τον πιο λίγο, αφού έπρεπε να φτιάξει το πιάτο του σε μόλις μισή ώρα.

Οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) δοκίμασαν τα καλύτερα πιάτα, που ήταν του Σταύρου Γεωργίου, του Κώστα και της Κατερίνας.

Έπειτα, οι σεφ κάλεσαν και την Ντέμη, η οποία παραδέχθηκε ότι όσο περίμενε, είχε φάει το μισό πιάτο της. Στη συνέχεια, ο Ηλίας παρουσίασε την προσπάθειά του.

Εν τέλει, νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Κώστας, ο οποίος πήρε και πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας.

Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK