20:09 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Το τεστ δημιουργικότητας του «MasterChef 4» που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/03), στο Star, είχε τσάι του βουνού, καφέ και κακάο για τους παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να φτιάξουν είτε γλυκιά είτε αλμυρή παρασκευή.

Μετά το Mystery Box με τα γράμματα του αλφάβητου, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας και ο Κώστας είχε το πλεονέκτημα, σύμφωνα με το επεισόδιο του «MasterChef 4» που προβλήθηκε την Τετάρτη (25/03) στο Star.

Έτσι, τα τρία βασικά υλικά της δοκιμασίας ήταν το τσάι του βουνού, ο καφές και το κακάο. Ο Κώστας αποφάσισε να μην μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και ο νικητής του θα έχει ασυλία -και όχι μόνο- για την ομαδική αποστολή που θα ακολουθήσει.

Ακόμα, ο Κώστας μοίρασε τα υλικά ανά τετράδες στους εναπομείναντες παίκτες και δύο θα μαγειρέψουν γλυκιά και δύο αλμυρή παρασκευή. Ο διαθέσιμος χρόνος ήταν 45 λεπτά.

Ύστερα, οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) δοκίμασαν τα πιάτα όλων των παικτών, αλλά τα λεγόμενα του Ηλία εκνεύρισαν τον κ. Κουτσόπουλο.

Οι σεφ κάλεσαν τον Δημήτρη, την Ντέμη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη μιας και είχαν τις καλύτερες προσπάθειες. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο τρίτος και έτσι έχει ασυλία για την ομαδική δοκιμασία και όχι μόνο.

Στον αντίποδα, οι τρεις παίκτες που είχαν τα χειρότερα πιάτα και αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον.

Tags:
Star, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK