ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση αφού είχαν τα χειρότερα πιάτα στην τελευταία διαδικασία.

Σήμερα κάποιος θα αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef 4.

Ιωάννης, Ηρακλής και Τζον είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση καθώς τα τελευταία τους πιάτα στην εκπομπή δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όμως, ένας από αυτούς είχε ένα «χρυσό» πλεονέκτημα.

Ο Ιωάννης, σε προηγούμενη διαδικασία, είχε κερδίσει την πολυπόθητη «χρυσή» κάρτα ασυλίας, που μπορεί να τον σώσει ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε μαγειρική διαδικασία αποχώρησης.

Όλοι οι συμπαίκτες του, προέτρεπαν τον Ιωάννη να κάνει χρήση της κάρτας, μιας και είναι ένα βήμα μακριά από την τελική 12άδα.

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη διαδικασία αποχώρησης, ο Ιωάννης δεν χρησιμοποίησε την κάρτα του και μαγείρεψε κανονικά.

Όλος ο εξώστης συμβούλευε τον Ιωάννη να ενεργοποιήσει την κάρτα ασυλίας, κάτι που εκείνος τελικά δεν έκανε!

Αποφάσισε να διαγωνιστεί κανονικά με τον Ηρακλή και Τζον!

Κάποιοι παίκτες μάλιστα υπαινίσσονταν πως ο παίκτης δεν έκανε χρήση της κάρτας γιατί διαφορετικά, προτεινόμενος για αποχώρηση θα ήταν ο Γιώργος και θα κατέβαινε να μαγειρέψει, λέγοντας πως ο Ιωάννης νιώθει πως «χρωστάει» στον Γιώργο.

Tags:
αποχώρηση, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, μαγειρική, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτηρής Κοντιζάς, ασυλία, κάρτα, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK