ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ιωάννης, Ηρακλής και Τζον κονταροχτυπήθηκαν σήμερα με τον Ιωάννη να είναι εκείνος που τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ανατροπή είχε για ακόμη μια φορά η μαγειρική εκπομπή του MasterChef 4, όπου στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης διαγωνίστηκαν οι Τζον, Ιωάννης και Ηρακλής.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιωάννης είχε στην κατοχή του την χρυσή κάρτα ασυλίας, όμως δεν την χρησιμοποίησε εν τέλει και συμμετείχε με τους άλλους δύο παίκτες στη διαδικασία αποχώρησης.

Το πιάτο του κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις επίδοξοι σεφ ήταν μια πάπια με σελινόριζα και μαύρο σουσάμι.

Ο Τζον τα κατάφερε περίφημα καθώς το πιάτο του ήταν πολύ κοντά στο πρωτότυπο και ήταν ο πρώτος που αναδείχθηκε νικητής από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Ανάμεσα σε Ιωάννη και Ηρακλή, καλύτερο πιάτο είχε ο δεύτερος, με τον Ιωάννη να είναι αυτός που τελικά αποχωρεί από τη μαγειρική εκπομπή, σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα καθώς αν είχε κάνει τη χρήση της κάρτας ασυλίας, δεν θα μαγείρευε καν στη διαδικασία αποχώρησης και θα ήταν ήδη μέσα στη 12.

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK