ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 4 σήμερα καλούνται να μαγειρέψουν street food, ενώ ο Σταύρος ήταν εκείνος που όρισε τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ένα ασύλληπτο πλεονέκτημα, πέρα από την ασυλία του, εξασφάλισε ο Σταύρος, κι αυτό αφορά τη δυνατότητα που του παρέχεται να διαμορφώσει τόσο την μπλε όσο και την κόκκινα ομάδα ενόψει της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης διάλεξε για αρχηγό της κόκκινης ομάδας τον Κώστα και για αρχηγό της μπλε ομάδας των Γιώργο, ενώ υπαρχηγοί των δυο ομάδων είναι ο Ηλίας και ο Δημήτρης, αντίστοιχα.

Μάλιστα, λίγο πριν διαμορφωθούν οι δυο ομάδες ο Σταύρος τελικά, αποφάσισε να μετακομίσει στην κόκκινη δίνοντας τη θέση του στην Κατερίνα.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε γιατί διάλεξε Κώστα και Γιώργο για αρχηγούς είπε πως θα είναι η πρώτη φορά και για τους δύο που θα βρίσκονται σε αυτή τη θέση και θέλει να δει πώς θα τα πάνε.

Όσον αφορά το μαγειρικό κομμάτι της δοκιμασίας, οι επίδοξοι σεφ καλούνται να μαγειρέψουν σαν να είναι σε καντίνες, δηλαδή να φτιάξουν ένα ντελικάτο «βρώμικο», με προσεγμένα σάντουιτς, street food και τυλιχτά!

Τέλος, οι δύο ομάδες θα πρέπει να μαγειρέψουν για 40- 50 άτομα με τους προσκεκλημένους να μπορούν να παραγγείλουν ότι θέλουν και όσες φορές θέλουν!

 

 

Tags:
διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK