16:28 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η συμπεριφορά του Γιώργου που διαγωνίζεται με την μπλε ομάδα στη σημερινή δοκιμασία του MasterChef 4 δημιούργησε εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.

Νεύρα είχαν οι παίκτες της μπλε ομάδας με τον Γιώργο κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας που πρέπει να φτιάξουν «βρώμικο» σε καντίνα.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης διάλεξε για αρχηγό της κόκκινης ομάδας τον Κώστα και για αρχηγό της μπλε ομάδας των Γιώργο, ενώ υπαρχηγοί των δυο ομάδων είναι ο Ηλίας και ο Δημήτρης, αντίστοιχα.

«Έρχεται η τρίτη φουρνιά με τα κορίτσια, αρχίζει το μπίρι μπίρι ο Γιώργος. Καλό και το μίλημα αλλά τουλάχιστον βοήθησε με να προχωρήσω εγώ τις δουλειές. Νευρίασα πάρα πολύ και εγώ κι ο Σταυρής», ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Μαρία.

Στη συνέχεια η 21χρονη σεφ πρόσθεσε: «Τι ακριβώς κάνει ο Γιώργος; Κάνει τον ωραίο; Το φαγητό ήταν έτοιμο, οι πελάτες νόμιζαν πως καθυστερούν τα φαγητά, όμως ήταν έτοιμα».

Στο ίδιο μήκος και η Κατερίνα, που χαρακτήρισε τον Γιώργο απλά ως «διακοσμητικό στοιχείο».

«Στη καντίνα δεν έκανε κάτι πέρα από δημόσιες σχέσεις, να τα λέμε κι αυτά. Δεν ξέρω αν περίμενε να κάνει τα κονέ του και να τον πάρουν κάπου για δουλειά ως βοηθό. Είναι λυπηρό, δεν βοήθησε μπροστά στην καντίνα» τόνισε η παίκτρια.

«Μιλώντας με τα παιδιά μου είπαν ότι τους αποσυντόνισε. Έπαιρνα με τα χέρια και το στόμα παραγγελίες, και έπαιρνε τις έτοιμες παραγγελίες που πήγαιναν για αλλού σε άλλους. Ερχόταν πίσω σε μας και μας έβαζε και χέρι κιόλας. Όπα μεγάλε και παπάς να είσαι με την αράδα σου πας», πρόσθεσε στο ίδιο ύψος η Κατερίνα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος, είπε πως ήταν ο τέλειος «καντινάς», με τις παραγγελίες κρεμαστές «μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν σαν να είχα βγει από το Masterchef και να δούλευα σε μια καντίνα και ερχόντουσαν συνέχεια ωραίοι άνθρωποι για να φάνε το φαγητό μου».

Tags:
διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK