20:42 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Γιώργο κέρδισε με το εντυπωσιακό 34 - 8 την κόκκινη ομάδα και βγήκε για φαγητό με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Με 34 - 8 επικράτησε η μπλε ομάδα στην ομαδική δοκιμασία με το «βρώμικο», και ο Γιάννης Αποστολάκης, συνόδευσε τους νικητές για φαγητό.

Όμως ακόμα και στην έξοδο, η κόντρα Γιώργου και Κατερίνα καλά κρατεί.

Μάλιστα, μία ατάκα της Κατερίνας παραλίγο να... πνίξει τον Γιώργο ο οποίος δεν πίστευε στα αφτιά του όταν εκείνη ανακοίνωσε σε όλους πως σκοπεύει να τους διώξει όλους!

Πάντως στη συνέχεια, ο Γιώργος έσπευσε να πει τα καλύτερα για την Κατερίνα, λέγοντας πως η πορεία της στο παιχνίδι, παρ' όλο που το επάγγελμά της είναι κομμώτρια, είναι συνεχώς ανοδική.

Τότε η Κατερίνα, φαίνεται να ηρέμησε και ευχαρίστησε τον συμπαίκτη της, με τον οποίο όπως φαίνεται διαφωνούν σε όλα!

H Ντέμη κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Πηγαίνοντας στην κόκκινη ομάδα που έχασε την ομαδική δοκιμασία, Ηρακλής και Ντέμη μονομάχησαν για να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία, καθώς ο Σταύρος έχει την πρώτη.

Οι δυο επίδοξοι σεφ έχουν μπροστά τους δώδεκα πιάτα και κλήθηκαν να φτιάξουν σαγανάκια με μετσοβόνε, λαδοτύρι και η φορμαέλα και όποιος ετοιμάσει πρώτος τα 12 σαγανάκια, κερδίζει και την ασυλία.

Ο Ηρακλής μπορεί να είχε συμμετάσχει αρκετές φορές σε τέτοια διαδικασία, όμως η Ντέμη που έκανε την παρθενική της εμφάνιση μάχη για ασυλία, βγήκε νικήτρια!

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK