ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Εδώ και τρεις σεζόν ο σεφ ήταν με μούσια, που τα περιποιούταν και τα «τρίμαρε» όμως αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και δεν το ήθελε κιόλας όπως αποκάλυψε ο ίδιος!

Το χιούμορ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον έχει ξεχωρίσει στις καρδιές όλων των τηλεθεατών του MasterChef, με τον γνωστό κριτή να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ο σεφ του μαγειρικού διαγωνισμού στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, εμφανίστηκε μπροστά στους παίκτες φρεσκοξυρισμένος αλλά με πιο κοντά γένια από ποτέ!

Μάλιστα, ο κ. Κουτσόπουλος, που αυτοσαρκάζεται συχνά, πλησιάζοντας τον Τζον που μαγείρευε, τον ρώτησε για ποιο λόγο ξυρίστηκε έτσι και του έδωσε και τρεις πιθανές απαντήσεις.

«Ξυρίστηκα για να είμαι φρέσκος κι ανανεωμένος και νεότερεος σαν κι εσένα; Ξυρίστηκα για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφησης, ή πήρα καινούργια μηχανή που κρατούσα ανάποδα νομίζοντας ότι δε δουλεύει κι όταν τη γύρισα ανάποδα δούλευε μια χαρά, κι έγινα έτσι σαν το κατσίκι;» ανέφερε χιουμοριστικά ο σεφ προς τον διαγωνιζόμενο.

Όπως έκανε γνωστό στη συνέχεια ο κριτής, δεν ήθελε να ξυριστεί, ήθελε απλά να τα περιποιηθεί όμως έκανε ένα λάθος και το αποτέλεσμα του άλλαξε εντελώς την εικόνα.

Tags:
Σωτηρής Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK