ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα ένα τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 4 έφτασε στο τέλος του, όπου βγήκαν νικητές και χαμένοι. Γιατί οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του Γιώργου.

Τζον, Μαρία και Σταυρής είχαν τα καλύτερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας και πήγαν μπροστά στους κριτές.

Το πιάτο του Τζον ήταν μια δυνατή προσπάθεια είπε ο κ. Κοντιζάς, όμως του στοίχισε το γεγονός πως δεν πρόλαβε να προσθέσει την κροκέτα.

Αξιόλογη ήταν η προσπάθεια του Σταυρή για ακόμη μια φορά, όμως την χρυσή κάρτα την κέρδισε η Μαρία που δείχνει να ενσωματώνει καλά τα μαθήματα του Master Class και τα αποδίδει με τον δικό της τρόπο και θα είναι αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας για πρώτη φορά!

Στα κακά νέα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος που έβαλε εκτός χρόνου τα διακοσμητικά φυλλαράκια, η Ντέμη και ο Ηρακλής.

Την κακή τετράδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης, που για πρώτη φορά βρέθηκε σε αυτή τη θέση, όμως τελικά επέστρεψε στον εξώστη.

Διονύσης, Σταύρος και Κατερίνα είναι ασφαλείς, κερδίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στην τελική δεκάδα. 

Τα φύλλα καπουτσίνο που κόστισαν στον Γιώργο

Ο Γιώργος ενώ είχε ετοιμάσει σωστά τα πιάτα του, αποφάσισε το πρώτο δευτερόλεπτο μετά τη λήξη του χρόνου, οπού οι παίκτες έπρεπε να αφήσουν κάτω οτιδήποτε κρατούσαν, να βάλει στο πιάτο του δυο χρυσά διακοσμητικά φυλλαράκια.

Δεν το είπε αμέσως, το έκρυψε και αυτό ήταν τα μεγάλο του λάθος.

Το αποκάλυψε όταν πήγε το πιάτο του στους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να του τα «χώνει» για το ψέμα που είπε.

«Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού, σε ό,τι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο», είπε ο κ. Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Κουτσόπουλος λέγοντας πως «είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε πως οι παίκτες δεν θα νιώσουν ποτέ αδικημένοι».

Τέλος, ο μέντορας του Γιώργου, Πάνος Ιωαννίδης, επεσήμανε πως υπάρχει ίση αντιμετώπιση μεταξύ των παικτών και δεν μπορούν να παραβλέψουν την παρατυπία του διαγωνιζόμενου, με αποτέλεσμα να του ανακοινώνουν πως δεν μπορούν να δοκιμάσουν το πιάτο του.

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτηρής Κοντιζάς, κάρτα, ασυλία, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK