ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ντέμη, Ηρακλής και Γιώργος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef 4. Ποιος είπε «αντίο» στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Δύο είναι οι παίκτες που θα επιστρέψουν ασφαλείς στο σπίτι του MasterChef 4 και θα συμπληρώσουν την τελικά δεκάδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ντέμη, Ηρακλής και Γιώργος αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την συνέχιση της παρουσίας τους στην τηλεοπτική εκπομπή.

Οι υποψήφιοι σεφ, είχαν 75 λεπτά για να μαγειρέψουν ορτύκι με σπαράγγια, καρότο και παστέλι, μια συνταγή του Νίκου Θωμά.

O κ. Κουτσόπουλος ανέφερε πως η μια προσπάθεια ήταν εξαιρετική και έμοιαζε πολύ στο πρωτότυπο, ενώ η δεύτερη είχε πολλά τεχνικά λάθη και η τρίτη, αυτή της Ντέμης, είχε έλλειψη ενός βασικού υλικού. 

Το καλύτερο πιάτο άνηκε στον Γιώργο, και αυτός ήταν ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι του ΜasterChef 4.

Ο Ηρακλής είχε λάθος ψήσιμο στο ορτύκι, ενώ η Ντέμη πέρα από την έλλειψη του σπαραγγιού είχε τεχνικές και αστοχίες.

Από τον διαγωνισμό έφυγε μετά από πέντε δοκιμασίες αποχώρησης, ο Ηρακλής, καθώς στην μπαλοτίνα του βρέθηκε και ένα κοκκαλάκι, στο πιάτο του Πάνου Ιωαννίδη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δεν δικαιολογείται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Η πρόβλεψη για την τελική τριάδα του Ηρακλή είναι ο Σταυρός, η Κατερίνα και ο Μπέλλος, με την Κατερίνα μάλιστα να είναι εκείνη που τελικά θα βγει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef!

Tags:
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτηρής Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK