05:50 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το 23χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», αλλά μια αναπάντεχη τροπή ανάγκασε τον Αρναούτογλου να δηλώσει πως «δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξή μας».

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», αλλά όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν υπάρχει κάποιος καλός φίλος ή φίλοι στη ζωή της, εκείνη δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο να απαντήσει. Τελικά, είπε:

«Θα ‘λεγα η μαμά μου».

Ο Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι οι αληθινοί φίλοι είναι «μετρημένοι», σχόλιο που οδήγησε την Κρεμλίδου στο να του κάνει μια δική της ερώτηση:

«Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει αυτό [εννοώντας τη φιλία] μέχρι το τέλος της ζωής του;»

Ο Αρναούτογλου της απάντησε, «βεβαίως», εξηγώντας της ότι κάποιος μπορεί να έχει πληγωθεί τόσο πολύ από κάποιον, ώστε να πάψει να πιστεύει στη φιλία.

Σε εκείνο το σημείο, η 23χρονη παρουσιάστρια-μοντέλο έβαλε τα κλάματα, αν και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί, εκείνη δεν ήταν σε θέση να το εξηγήσει. Τότε, ο Αρναούτογλου πρόσθεσε:

«Δεν περίμενα σε όλα αυτά να συγκινηθείς με τη φιλία. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη. Είσαι πολύ γλυκό παιδί. Είναι η πρώτη μας γνωριμία, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Σχετικά:

Αναστάσης Ροϊλός: Τα παιδικά χρόνια του χωρίς πατέρα – «Η μητέρα μου δεν με παραμύθιασε» - Βίντεο
Μπέτυ Λιβανού: «Έγινα αγοραφοβική από την ξαφνική δημοσιότητα» - Βίντεο
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο απών πατέρας, η ανεργία που τον έφερε κοντά στην κατάθλιψη - Βίντεο
Tags:
φιλία, Συνέντευξη, κλάμα, The 2Night Show, ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Έλενα Κρεμλίδου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK