02:13 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Για τους κανονισμούς στο εστιατόριό του από την 1η Ιουνίου και το «MasterChef» μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το βράδυ της Παρασκευής (15/05), στην ΕΡΤ, και τραγούδησε Σάκη Ρουβά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν, το βράδυ της Παρασκευής (15/05), καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», που προβάλλεται στην ΕΡΤ με τους Τάκη Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν προτίθεται να βάλει πλεξιγκλάς στο εστιατόριό του, όταν αυτό ανοίξει ξανά.

«Δεν μπορώ να βάλω κλουβιά»

Ο σεφ ρωτήθηκε σχετικά με τα μέτρα που θα πάρει ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης και απάντησε πως δεν θα βάλει πλεξιγκλάς και κουβούκλια.

Χαρακτηριστικά, ο Κουτσόπουλος ανέφερε το εξής:

«Εμείς το κάναμε παρά πολύ πρακτικά, πήραμε μια μεζούρα, κράταγε ο ένας από τη μία και ο άλλος από την άλλη, κάτσαμε στο τραπέζι, τραβήξαμε λίγο τις καρέκλες πίσω και είδαμε πού είναι οι αποστάσεις οπότε αυτό θα συμβεί. Δεν μπορώ, όμως, και δεν θα το κάνω, δηλαδή θα κρατάμε τα μέτρα και τις αποστάσεις όπως πρέπει, αλλά δεν θα βάλω ούτε πλεξιγκλάς, ούτε κουβούκλια, ούτε τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε στον κόσμο την αίσθηση της ασφάλειας, δηλαδή ότι πηγαίνει σε χώρους που όντως έχουν προετοιμαστεί για να τους φιλοξενήσουν. Δεν μπορώ να βάλω κλουβιά. Πρέπει να είμαστε στο κλίμα του φοράω μάσκα, αλλά η διάθεσή μου είναι πως δεν φοράω. Αυτό είναι το αίσθημα όταν έρχεται ο κόσμος να τον φιλοξενήσουμε».

«Το MasterChef έχει γίνει προσωποκεντρικό»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φυσικά, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο «MasterChef», που προβάλλεται στο Star, τονίζοντας πως το παιχνίδι «έχει γίνει προσωποκεντρικό».

Συγκεκριμένα, ο κριτής είπε:

«Το "MasterChef" ποτέ δεν ήταν μια μαγειρική εκπομπή έτσι όπως την εννοούμε. Έχει έναν διαγωνιστικό χαρακτήρα, ποτέ δεν καθόσουν να δεις "MasterChef", έχοντας τη δυνατότητα να δεις μια ολοκληρωμένη συνταγή. Λες στον κόσμο: "Άνοιξε ένα κουτί και σε 45 λεπτά βρες τι θα κάνεις". Έχει αυτή τη διαδικασία [...] Έχει γίνει πιο προσωποκεντρικό, δηλαδή νομίζω ότι είναι η πορεία και η εξέλιξη όλων αυτών των προγραμμάτων τηλεοπτικά. Δεν έχει να κάνει μόνο με το "MasterChef". Ακόμα και ένας διαγωνισμός τραγουδιού ξεκινώντας, δείχνει την ιστορία του ανθρώπου που συμμετέχει».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «προτιμά τους ειλικρινείς ανθρώπους» και τόνισε:

«Η συνθήκη που λέει ότι εγώ θέλω να είμαι συμπαθής και αυτό γιατί x, y, z και εκεί ξεκινούν όλα τα άλλα που προκύπτουν από αυτό, για εμένα είναι λίγο πιο θολό και επικίνδυνο από έναν άνθρωπο που είναι κανονικότατος».

Ο ίδιος, τέλος, έδειξε και το... ταλέντο του στη μουσική τραγουδώντας κομμάτι του Σάκη Ρουβά.

Tags:
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK