03:29 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκειά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε την Τετάρτη (20/05),στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, πως είχε σκεφτεί να ηχογραφεί συνομιλίες επειδή κάποιοι άλλα έλεγαν σ' εκείνη και άλλα όταν έβγαιναν στην τηλεόραση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη, την Τετάρτη (20/05), στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, και αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να ηχογραφεί ανθρώπους επειδή -όπως είπε- άλλα έλεγαν σ' εκείνη και άλλα όταν έβγαιναν στην τηλεόραση. 

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια τόνισε:

«Είχα σκεφτεί να ηχογραφώ τις συνομιλίες, επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά (μηνύματα) και διάφορα και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου τώρα, λέω: "μήπως πρέπει να πάω σε μία εκπομπή να τα βάζω;"».

«Θα ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή μαγειρικής ή ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κάποιο format.

Η παρουσιάστρια και συμμετέχουσα του «J2US» ανέφερε:

«Θα 'θελα να κάνω κάτι με μαγειρική. [...] Μου αρέσουν πολύ τα format, μου αρέσει όταν είναι ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, οπότε θεωρώ ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα αυτόν».

Η ίδια, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, λέγοντας:

«Γιατί όχι; Τώρα θεωρώ ότι έχω άλλη εμπειρία, άλλη προσέγγιση».
Tags:
ΑΝΤ1, The 2Night Show, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK