06:11 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η δημοφιλέστερη διαδικτυακή πλατφόρμα με on demand περιεχόμενο στον κόσμο, το Netflix, ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/05) πως θα αρχίσει να ακυρώνει συνδρομές μελών του.

Η υπηρεσία του Netflix ανακοίνωσε, την Πέμπτη (21/05), πως θα ρωτά τα μέλη του αν θέλουν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους, σε περίπτωση που δεν έχουν παρακολουθήσει κάτι στην πλατφόρμα για τουλάχιστον έναν χρόνο, και αν δεν λάβει την απάντησή τους, τότε θα ακυρώνει τον λογαριασμό τους. 

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, την οποία επικαλείται η ιστοσελίδα techcrunch.com, επισημαίνει το εξής:

«Γνωρίζετε αυτό το άσχημο αίσθημα όταν συνειδητοποιείτε ότι έχετε εγγραφεί σε κάτι αλλά δεν το έχετε χρησιμοποιήσει για πάρα πολύ καιρό; Στο Netflix, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να πληρώνουν για κάτι που δεν χρησιμοποιούν».

Το Netflix ανέφερε πως οι λεγόμενοι «λογαριασμοί ζόμπι» ανέρχονται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% του συνολικού αριθμού συνδρομητών της πλατφόρμας.

Πάντως, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οι συνδρομητές του Netflix ανέρχονται σε 182 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Επισημαίνεται ότι αν κάποιος αποχωρήσει από την πλατφόρμα, τότε είναι εύκολο να επιστρέψει σε αυτήν εντός δέκα μηνών χωρίς να χάσει κάτι από την προσωπική βιβλιοθήκη του.

Tags:
συνδρομή, Netflix, ακύρωση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK