09:57 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό ήταν για ακόμη μια φορά το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4, και υπήρξε η πρώτη αποχώρηση από τις τρεις που θα δούμε αυτή την εβδομάδα.

Σταύρος Βαρθαλίτης και Γιώργος Λασκαρίδης είχαν τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 4.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντιζά και τον κ. Κουτσόπουλο, και οι δύο διαγωνιζόμενοι είχαν πολύ καλά πιάτα λέγοντας χαρακτηριστικά «μακάρι να είχαμε δύο νικητές».

Τελικά, νικητής στα σημεία αναδείχθηκε ο Γιώργος και θα είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής διαδικασίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά μάλιστα.

Από την άλλη πλευρά οι: Διονύσης, Σταυρής, Μάρλεν, Δημήτρης, Σταυρής, Μαρία και Τζον, είχαν τα χειρότερα πιάτα σήμερα.

Εντέλει, Σταυρής, Μαρία και Δημήτρης ήταν οι τρεις με τις λιγότερο καλές προσπάθειες και μαζί με τη Μαριάννα αποτελούν την τετράδα προς αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν μέσα σε εξήντα λεπτά ένα αρνί με αυγοτάραχο, ένα σύνθετο πιάτο για το οποίο απαιτούνται έξι παρασκευές.

Γενικότερα καμία από τις τέσσερις προσπάθειες δεν ήταν τέλεια, καθώς σε όλες υπήρχαν λάθη επεσήμαναν οι δύο κριτές.

Η καλύτερη προσπάθεια σήμερα και τεχνικά και γευστικά ήταν του Σταυρή, ο οποίος επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Έπειτα, ασφαλής είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος, καθώς είχε τη δεύτερη καλύτερα απόπειρα.

Επομένως, Μαριάννα και Μαρία είχαν τις δύο λιγότερες προσπάθειες και μόνο μία από τις δύο θα επέστρεφε.

Τελικά η Μαρία πέρασε στους οκτώ, και η Μαριάννα αποχώρησε από το τηλεοπτικό παιχνίδι παραδίδοντας στους κριτές την ποδιά του μαγειρικού διαγωνισμού. 

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, μάγειρας, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef, MasterChef 4
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK