11:04 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Εκρηκτικό ήταν το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4, καθώς από την ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο, από την τελική οκτάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις.

Όπως έγινε γνωστό ήδη από χθες, ο Γιώργος Λασκαρίδης κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας για τη σημερινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 που ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι, δηλαδή εκείνη με τον «Τοίχο».

Επίσης, ο Γιώργος διάλεξε τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας και αυτή ήταν η Μάρλεν.

«Με διάλεξε ο Γιώργος... Εντάξει, με διάλεξε για να πάω στον τάκο μια ώρα αρχύτερα! Γι’ αυτό! Τι γιατί; Ε, ποιος είναι ο λόγος;» είπε η παίκτρια και μιλώντας στους κριτές πρόσθεσε: «Δεν το ήξερα. Περίμενα, επειδή την άλλη φορά δεν με είχε βάλει, ότι θα παίξει έτσι και ότι θα πάρει όλους τους καλούς στην ομάδα του».

Η Μάρλεν αποφάσισε να πάρει πρώτο παίκτη τον Διονύση, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Τελικά ο Γιώργος στην ομάδα του πήρε τον Σταύρο, τον Δημήτρη και την Μαρία, ενώ η Μάρλεν πέρα από τον Διονύση, επέλεξε τον Τζον και τον Σταυρή.

Κάθε ομάδα χωρίζεται σε δύο υποομάδες, αυτές του αρχηγού και του υπαρχηγού και καλούνται να παραδώσουν μαζί στους κριτές έξι όμοια πιάτα ενώ ο τοίχος που τους χωρίζει, δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας και εκνευρισμό στους διαγωνιζόμενους.

Τα πιάτα χωρίζονται σε τρία πρωτότυπα από την υποομάδα του αρχηγού και άλλα τρία από την υποομάδα με επικεφαλής τον υπαρχηγό.

Τα βασικά υλικά των πιάτων είναι το καβούρι, η πέστροφα και οι σταφίδες, ένα υλικό που ανέκαθεν ήθελε πολύ ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Παραδόξως, η πλειοψηφία των πιάτων και ιδίως της μπλε ομάδας είχαν πολλές ομοιότητες, πράγμα που αποδεικνύει την καλή συνεννόηση αλλά και τη «μελέτη» που ενδεχομένως έγινε για τη συγκεκριμένη δοκιμασία από προηγούμενους κύκλους του MasterChef.

 

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, μαγειρική, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK