02:46 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά την αποχώρηση της Μάρλεν, ο Σταυρής και ο Διονύσης διεκδικούν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό, ενώ ένας εκ των δύο θα μπει στην τελική εξάδα.

Στη διπλή αποχώρηση του σημερινού επεισιοδίου του MasterChef 4 έφυγε πρώτη η Μάρλεν και έτσι Σταυρής και Διονύσης ρίχτηκαν στη μάχη για να περάσουν στους έξι καλύτερους σεφ του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά τον μαύρο χοίρο, με κρούστα φρέσκου κρεμμυδιού, τερίνα πατάτας και σάλτσα αντσούγιας (στην οποία επικράτησε ο Διονύσης με 16/20, έναντι 14/20 του Σταυρή και 12/20 της Μαρλέν), οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν μέσα σε 45 λεπτά χτένια καπνιστά με χαβιάρι και πουρέ μήλου, σορμπέ αγγούρι, κουρκουμά, τσορίθο και κουλούμπρα, δηλαδή συνολικά έξι παρασκευές.

Στην παρουσίαση του πιάτου αντιγραφής ο Διονύσης φάνηκε εντυπωσιασμένος και μάλλον το θεώρησε δύσκολο, ενώ ο Σταυρής ανέφερε πως είναι στο στοιχείο του.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, σχεδόν όλος ο εξώστης στήριζε τον Διονύση, ενώ σε κάποια φάση ακούστηκε ο Γιώργος να δίνει οδηγίες στον Σταυρή λέγοντάς του «για το καλό σου το λέω», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Κύπριου σεφ.

Όταν άφηναν τα πιάτα στους πάγκους, ο Διονύσης βουρκωμένος, ευχαρίστησε τους παίκτες για τη βοήθειά τους, ιδίως τον Σταυρή που ακόμα και στη διαδικασία αποχώρησης τον βοήθησε.

Ο Σταυρής συγκέντρωσε συνολικά 17/20 για την προσπάθειά του, ενώ ο Διονύσης μάζεψε 12/30 και τελικά αποχωρεί.

Ο Διονύσης κατάφερε να φτάσει στους επτά καλύτερους μάγειρες του φετινού MasterChef.

Πλέον την τελική εξάδα αποτελούν οι: Γιώργος, Σταυρής, Σταύρος, Μαρία, Μπέλος και Τζον.

Tags:
μάγειρας, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχώρηση, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK