01:13 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Φωτιά» πήραν οι κατσαρόλες των διαγωνιζόμενων στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4 καθώς έχουμε φτάσει στην τελική εξάδα!

Οι καλύτεροι έξι του MasterChef πάλεψαν σήμερα για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό, με τους κριτές να κάνουν λόγο για τον πρώτο ημιτελικό.

Παράλληλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε με έναν χιουμοριστικό τρόπο την επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σημειώνοντας πως: «το γύρισμα ήταν πιο ευχάριστο και πιο εύκολο χωρίς τον θείο Λεωνίδα. Τα χωρίζαμε όλα στη μέση, δεν διαφωνούσαμε και προλαβαίναμε να μιλήσουμε. Σε αναφέραμε πάντως».

Στα της δοκιμασίας, οι επίδοξοι σεφ διαγωνίστηκαν σε ένα από τα πιο σημαντικά και πρωτότυπα Mystery Box.

Δηλαδή, ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο θα περνούσε κατευθείαν στην τελική τετράδα, ενώ ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα αποχωρούσε απευθείας!

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν στην διάθεσή τους 45 λεπτά για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν τους κριτές της μαγειρικής εκπομπής.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όλες οι δοκιμασίες που είχαν απομείνει θα πραγματοποιούνταν εντός πλατό και όχι σε εξωτερικούς χώρους.

Τελικά, το καλύτερο πιάτο είχε ο Σταύρος και πέρασε απευθείας στους τέσσερις καλύτερους του φετινού διαγωνισμού.

Σταυρής και Μαρία είναι ασφαλείς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη.

Τζον και Γιώργος Λασκαρίδης είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Όμως το λιγότερο καλό πιάτο είχε ο Γιώργος, ο οποίος και τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Tags:
Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, μάγειρας, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK