00:29 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όχι μία αλλά δύο αποχωρήσεις επιφύλασσε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4 και πλέον στον μαγειρικό διαγωνισμό έχουν μείνει οι τέσσερις καλύτεροι σεφ.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου, ο Σταύρος είναι ασφαλής πάνω στον εξώστη καθώς πέρασε απευθείας στους τέσσερις καλύτερους του MasterChef 4.

Τώρα Δημήτρης, Μαρία, Σταυρής και Τζον σε μια δοκιμασία αντιγραφής κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα χταπόδι με καραμέλα σκόρδου και κουνουπίδι μέσα σε 50 λεπτά και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές ανέφεραν πως δεν βρέθηκε κανένα πιάτο τόσο γευστικά όσο και τεχνικά που να πλησιάζει αρκετά κοντά στο πρωτότυπο.

Ο Τζον πήρε τρία οκτάρια από τους κριτές και συνολικά συγκέντρωσε 24/30, ενώ η Μαρία μάζεψε 21 βαθμούς, με τον πρώτο να ανεβαίνει στον εξώστη και να είναι ασφαλής μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Με τη σειρά του, ο Σταυρής πήρε επτά από τον κ. Κοντιζά, έξι στα δέκα από τον κ. Ιωαννίδη και επτά από τον κ. Κουτσόπουλο, δηλαδή συνολικά 20 βαθμούς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει στον εξώστη και η Μαρία, η οποία ανήκει και εκείνη στους τέσσερις.

Τώρα στον τάκο έμειναν ο Σταυρής και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ο κ. Κοντιζάς έδωσε έξι στον Μπέλλο, ο κ. Ιωαννίδης τον βαθμολόγησε με ένα σοκαριστικό πεντάρι και ο κ. Κουτσόπουλος με έξι στα δέκα.

Δηλαδή ο Σταυρής μάζεψε 20/30 και ο Μπέλλος 17/30.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αυτός που αποχωρεί ένα βήμα πριν την τελική τετράδα, με τους κριτές να αναφέρουν πως δυστυχώς τις τελευταίες δύο δοκιμασίες, παρουσίασε δύο από τα χειρότερά του πιάτα.

Tags:
μάγειρας, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, εκπομπή, μαγειρική, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK