18:43 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ημιτελικός του «MasterChef 4», που προβλήθηκε τη Δευτέρα (15/06) μέσα από τη συχνότητα του Star, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και έκρινε τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τέσσερις παίκτες διεκδίκησαν τις δύο θέσεις του τελικού του «MasterChef 4» κατά τον ημιτελικό που προβλήθηκε τη Δευτέρα (15/06) μέσα από τη συχνότητα του Star και αυτοί που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. 

Το τεστ δημιουργικότητας και η απευθείας πρόκριση στον τελικό

Η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Τζον Λεβί Ριανό συμμετείχαν σε ένα ελεύθερο τεστ δημιουργικότητας που έκρυβε πολλές παγίδες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες έπρεπε να πάρουν υλικά δικής τους επιλογής από την αποθήκη τροφίμων και εντός 60 λεπτών όφειλαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο πιάτο.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών.

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Σταυρής και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μάλιστα, ο Τζον ξέσπασε σε κλάματα με το που άκουσε την απόφαση των κριτών και είπε:

«Μπράβο στον Σταυρή! Το αξίζει!».

Έπειτα, οι σεφ ανακοίνωσαν ότι ο Σταύρος και η Μαρία προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και ο Τζον αποχώρησε.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό

Ο Σταύρος και η Μαρία μονομάχησαν για τη μία θέση του τελικού που απέμενε.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο, το οποίο επρόκειτο για πιτσούνι α λα πολίτα μέσα σε χρονικό διάστημα 75 λεπτών.

Έπειτα, οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των υποψήφιων χωρίς να γνωρίζουν ποιος μαγείρεψε τι και βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους.

Ως εκ τούτου, αντίπαλος του Σταυρή θα είναι ο Σταύρος αφού ο τελευταίος συγκέντρωσε 24 βαθμούς έναντι 19 της Μαρίας, η οποία αποχώρησε με το «χάλκινο μετάλλιο» του «MasterChef 4».

Tags:
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Star, ημιτελικός, MasterChef 4, MasterChef Greece, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK