14:11 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με «καρφιά» και αιχμές για τον ΣΚΑΪ η ανακοίνωση του Κρήτη TV για το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Αναφορές σε «όρους "κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών - σήριαλ"».

Το Κρήτη TV ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η ξανθιά παρουσιάστρια που ονομάζεται και «Μενεγάκη της Κρήτης» -παρότι έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα- υπέγραψε προ ολίγων ημερών με τον ΣΚΑΪ και από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινή δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή.

Ωστόσο, οι υπογραφές έπεσαν πριν τη λήξη του συμβολαίου της με το Κρήτη TV, με το περιφερειακό κανάλι να βγάζει ανακοίνωση με αρκετές αιχμές για το κανάλι του Φαλήρου.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια. Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρείας μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους "κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών - σήριαλ"».

Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του Κρήτη TV, «εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία». Γίνεται δε λόγος σε «αλλοπρόσαλλες "κομπογιαννίτικες" ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους» εκ μέρους των διευθύνσεων των καναλιών της Αθήνας.

«Το "Gossip-ίστικο" σύστημά τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου το περιφερειακό κανάλι της εύχεται τα καλύτερα.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
εκπομπή, τηλεόραση, Ιωάννα Μαλέσκου, ΣΚΑΪ, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK