03:57 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στον Alpha, στο πλαίσιο της infotainment εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», μίλησε την Πέμπτη (23/07) ο Νίκος Μάνεσης, αποκαλύπτοντας στοιχεία του νέου προγράμματος.

Η Ελεονώρα Μελέτη συμπράττει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στον Alpha, σε μια infotainment εκπομπή που λέγεται «Ώρα για Μελέτη» και θα προβάλλεται, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, μεταξύ 11:00 και 13:00. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Ειδικότερα, στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι η Μελέτη, η οποία επιστρέφει στον τομέα της Ενημέρωσης ύστερα από πολλά χρόνια και οδηγός ο Μάνεσης, που παρουσιάζει με επιτυχία το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στον Alpha, καθώς και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το Σάββατο και την Κυριακή.

Μάλιστα, ο Μάνεσης «εισέβαλε», την Πέμπτη (23/07), στο πλατό της εκπομπής «Alpha Παντού» και μίλησε γι' αυτό το εγχείρημα, λέγοντας:

«Αν μου έλεγες να σχεδιάσω μια εκπομπή για να την παρουσιάσω, δεν θα είχα κανένα άγχος. Τώρα πια τι άγχος να έχεις ύστερα από τόσους αιώνες; Δεν είναι άγχος για το αν θα έχεις τηλεθέαση ή δεν θα έχεις, αυτά είναι ένα παραμύθι. Σήμερα έχεις τηλεθέαση, αύριο δεν έχεις. Τώρα που είμαι πίσω από την Ελεονώρα (σ.σ. Μελέτη) και συμμετέχω στον σχεδιασμό, διευρύνουμε το Σαββατοκύριακο, ναι έχω άγχος».

Ο ίδιος είπε ότι σε συγκεκριμένα σημεία της εκπομπής θα παρεμβαίνει και, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Η διοίκηση αποφάσισε να διευρύνουμε το εναλλακτικό Σαββατοκύριακο, δηλαδή να πάμε όλες τις ημέρες της εβδομάδας με αντίστοιχο πρόγραμμα. Εννοείται, βεβαίως, ύστερα από τόσα χιλιόμετρα, αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι είναι ότι πρέπει να κρατηθεί ο κορμός της εκπομπής και η εκπομπή να πειραχτεί και να πειραχτεί γενικώς. Τις καθημερινές πρέπει να πατήσεις στην Ενημέρωση, αλλά πρέπει να είναι αλλιώς».
Tags:
Alpha, Νίκος Μάνεσης, Ελεονώρα Μελέτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK