03:58 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Αγία Σοφία (225)
0 0 0
Βρείτε μας

Τις εξελίξεις με την Αγία Σοφία επικαλέστηκε ο υπεύθυνος του ΑΝΤ1 για το «κόψιμο» τουρκικής σειράς από το νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Ο ΑΝΤ1 φέρεται να «έκοψε» τουρκική σειρά από το νέο πρόγραμμα του καναλιού ύστερα από τα γεγονότα με την Αγία Σοφία και τη μετατροπή της σε τζαμί.

Το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε σήμερα, Τρίτη, το νέο πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-2021.

Η παρουσίαση έγινε από τον Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer του καναλιού, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με δημοσιογράφους να θέτουν ερωτήματα.

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε την προβολή τουρκικής σειράς, με τον κ. Ποφάνη να αναφέρει ότι αυτό δεν συνέβη λόγω της Αγίας Σοφίας. Η ερώτηση έγινε από το znews.gr και την Ντέπυ Γκολεμά, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο.

Η απάντηση του κ. Ποφάντη ήταν ότι «στο χαρτοφυλάκιο του καναλιού θα έμπαινε και τουρκική σειρά, αλλά μετά τα γεγονότα με την Αγία Σοφία δεν προχώρησε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-2021

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-2021, ξεχωρίζει η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που ξεκινά πιθανόν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα προστίθενται τρεις νέες σειρές.

Η καθημερινή δραματική σειρά ονομάζεται «Ήλιος» και θα είναι σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου.

Επιπλέον, έρχονται δύο νέες κωμικές σειρές: Η «Φαμίλια» με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Ιωάννα Ασημακόπουλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο.

Θέμα:
Αγία Σοφία (225)
Tags:
σειρά, τηλεοπτική σειρά, Τουρκία, Εκκλησία, Αγία Σοφία, ΑΝΤ1
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK