12:53 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δεκαεπτά παίκτες μπήκαν σήμερα στο σπίτι του «Big Brother», θα πρωταγωνιστήσουν στο ριάλιτι που θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε καίριο ρόλο, και θααγωνιστούν για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σημάδεψε την αποψινή βραδιά η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια σε καίριο ρόλο και μέσα από ένα είδος προγράμματος με το οποίο έχει ταυτιστεί, καθώς ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» πριν από 20 χρόνια.

«Έχουν περάσει 6.924 μέρες από την πρώτη σας επικοινωνία με τον Μεγάλο Αδελφό» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Αντρέα Μικρούτσικο, αφότου υποδέχθηκε τον ιστορικό παρουσιαστή του συγκεκριμένου ριάλιτι και μια από τις πιο σημαντικές μορφές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συγκίνηση του Μικρούτσικου ήταν τεράστια.

«Τα τελευταία χρόνια μου έχουν συμβεί διάφορα. Μου έχουν συμβεί δραματικά γεγονότα. Θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Εικοσι χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκίνησε ο Big Brother. Όλα αλλάζουν αλλά όλα διατρέχοναι από την ίδια κόκκινη κλωστούλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Μικρούτσικος.  

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

 

Tags:
Big Brother, Ανδρέας Μικρούτσικος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK