22:25 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Δύο αδέλφια, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, έχουν μπει στο σπίτι του «Big Brother» και έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις, τρελαίνοντας τους συμπαίκτες τους.

Το «Big Brother» επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητά μας, το Σάββατο (29/08), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και δύο από τους παίκτες έχουν ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις, οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής. 

Ποιοι είναι οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής

Ο Χρήστος Βαρουξής είναι 22 ετών και είναι μεγαλύτερος κατά 30 δευτερόλεπτα από τον δίδυμο αδελφό του, Παναγιώτη, που μοιάζουν τόσο πολύ, ώστε μερικές φορές ούτε ο ίδιος ο πατέρας τους δεν τους αναγνωρίζει. Μεγάλωσε στην Καλαμάτα, έχει σπουδάσει τουριστικά, επαγγελματικά όμως θα ήθελε να ανοίξει ένα barbershop με τον αδελφό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

°Take me where summer never ends° #summervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Varouxis (@xristos_varou) στις

Ο Παναγιώτης είναι ο… Junior «Varou Twin» αφού είναι μικρότερος του δίδυμου αδελφού του κατά 30 δευτερόλεπτα και έχει γεννηθεί στις 24 Μαρτίου. Το μόνο που τους ξεχωρίζει είναι ότι φοράνε σκουλαρίκι σε διαφορετικό αυτί. Η ζωή του μοιράζεται ανάμεσα σε γυμναστήριο και… TikTok. Στα 22 του, ο Παναγιώτης δεν είναι σίγουρος εάν έχει ερωτευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

▪︎ The road to success is always under construction... ▪︎ 🚸 👷‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Varouxis (@panagiotis_varou) στις

Από το TikTok στον «Μεγάλο αδελφό»

Οι 22χρονοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, δεν είναι άγνωστοι ιδίως στο νεανικό κοινό καθώς έχουν έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο TikTok, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 243.000 χρήστες.

Η μυστική αποστολή των διδύμων στο «Big Brother»

Ο Χρήστος Βαρουξής είναι εκείνος που απολαμβάνει, για την τρέχουσα εβδομάδα, το προνόμιο του «captain's room» στο «Big Brother», δηλαδή ενός ιδιαίτερου υπερπολυτελούς δωματίου στο σπίτι.

Ωστόσο, ο «Μεγάλος αδελφός» τού ανέθεσε, την Κυριακή (30/08), και μια μυστική αποστολή, καθώς στο σπίτι μπήκε και ο δίδυμος αδελφός του, Παναγιώτης.

Έτσι, πρέπει τα αδέλφια να δρουν ως ένα ώστε οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους να μην αντιληφθούν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους.

Tags:
Παναγιώτης Βαρουξής, Χρήστος Βαρουξής, ΣΚΑΪ, Big Brother
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK