22:13 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», γίνεται η μακροβιότερη κωμική σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης και, στον 8ο κύκλο της, οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με ριζικές ανατροπές στη ζωή τους.

Νέες περιπέτειες περιμένουν τα τέσσερα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν στη μακροβιότερη κωμωδία της ιδιωτικής τηλεόρασης, δηλαδή στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τον όγδοο κύκλο της σειράς να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον ALPHA. 

«Βούλα» ή αλλιώς Ρεβέκκα Τσουράμπεη-Τσάμπερλεν

Μπορεί να είχε όνειρα για το κατάστημα τουριστικών ειδών, αλλά η «Βούλα» (Ελένη Κοκκίδου) έδωσε το μερίδιό της και θέλει να γίνει συγγραφέας, με το ψευδώνυμο Ρεβέκκα Τσουράμπεη-Τσάμπερλεν, καθώς η «Νανά» (Σμαράγδα Καρύδη) την πείθει να γράψει ένα βιβλίο.

Επίσης, ο «Μηνάς» (Αντώνης Αντωνίου) αποφασίζει να βγει από το σπίτι και να ασχοληθεί με το κτήμα στο χωριό και έτσι θα φτάσει να πουλά τα προϊόντα του μέχρι και στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου.

Αντί για γάμος, χωρισμός

Στον Πύργο, η «Καίτη Κίτσο» (Κλέλια Ρένεση) ετοιμάζει τον αναμενόμενο γάμο της με τον «Ηλία» (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), στοχεύοντας να «γράψει» ιστορία, αλλά αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δυο τους χωρίζουν.

Ειδικότερα, η «Καίτη» για να σώσει το μαγαζί της, έχει δανειστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον «Σάκη Μπάκα», τον διαβόητο άνθρωπο της νύχτας και παλιό φλερτ της, αλλά εκείνος ζητά ως αντάλλαγμα από τον «Ηλία» να του σβήσει ένα πρόστιμο, με τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος που ήρθε σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Παρά, όμως, το ότι αποφασίζουν να χωρίσουν, αναγκάζονται να συγκατοικήσουν, καθώς η «Καίτη» έχει νοικιάσει το διαμέρισμά της στον... «Μπράτσο», δηλαδή το αγνό λαϊκό παιδί με τους κοιλιακούς που την «έχει βάλει στο μάτι».

Η οικονομική κρίση χτυπά τον «Μπάμπη»

Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνεται να είναι καλά και για το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο κορονοϊός επηρέασε τη δουλειά του «Μπάμπη» (Σπύρος Τσεκούρας) και νιώθει πως δεν μπορεί να προσφέρει όσο θα ήθελε οικονομικά στο σπίτι και αισθάνεται μειονεκτικά γιατί η «Ξένια» (Άννα Κουτσαφτίκη) βγάζει περισσότερα χρήματα από αυτόν.

Επίσης, η «Σοφούλα» (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) φεύγει από το σπίτι για να ζήσει μόνη της και η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη, με τις δύο συμπεθέρες, τη «Σοφία» (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και την «Αλίκη» (Μαρία Καβογιάννη), να «σκοτώνονται» μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου, η επίσκεψη στον ψυχολόγο (Κωνσταντίνος Τζούμας) είναι μονόδρομος.

Μια διαθήκη που φέρνει γάμο

Το νεότερο ζευγάρι της σειράς, δηλαδή ο «Άγγελος» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η «Βέλη» (Μαρία Χάνου) ετοιμάζουν το γάμο τους, αφού η τελευταία για να κληρονομήσει ένα σπίτι από μια θεία της πρέπει να παντρευτεί βάσει μιας διαθήκης.

Εντούτοις, η μαμά του «Άγγελου», η «Μαριάντζελα» (Ευαγγελία Μουμούρη) ονειρεύεται πολυτελείς δεξιώσεις και γλυπτά από πάγο και το ζευγάρι θα δώσει μεγάλο αγώνα για να κάνει τον γάμο που θέλει, με συμπαραστάτες τους φίλους τους, τον «Ηλία Κανάτη» (Τόλης Παπαδημητρίου), τον «Στελάρα» (Ηλίας Μουλάς) και την «Νταϊάνα» (Άρτεμις Γρύμπλα).

Ακόμα, ο «Άγγελος» μένει χωρίς δουλειά και η «Βέλη» επωμίζεται όλα τα έξοδα του σπιτιού, στα Εξάρχεια, με τη γνωστή φεμινιστική διάθεση που τη χαρακτηρίζει φυσικά.

Tags:
Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK