18:08 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 11
Βρείτε μας

Σε λυγμούς ξέσπασε η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, στο επεισόδιο του «Big Brother» που προβλήθηκε την Τετάρτη (02/09), και πιστεύει πως οι συμπαίκτες της έχουν παρεξηγήσει την «υπερκαλοσύνη» της.

Η δοκιμασία για την ασυλία στο «Big Brother» έφερε δάκρυα στην Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, όπως φάνηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (02/09), στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, οι 17 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να συμμετάσχουν σε ζευγάρια σε ένα αγώνισμα ισορροπίας, αλλά κανείς δεν επέλεξε την Άννα-Μαρία και έτσι αποκλείστηκε, με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς.

Η ίδια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανέφερε:

«Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιον λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι».

Στο ίδιο επεισόδιο, η Άννα-Μαρία προσπάθησε να εξηγήσει για ποιον λόγο, ενδεχομένως, να μην ταιριάζει με τη Σοφία.

Μάλιστα, η παίκτρια του «Big Brother» είπε εμφανώς βουρκωμένη:

«Ίσως δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία της Σοφίας με τη δική μου γιατί είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Κάθε φορά που λέω κάτι, δεν μου δίνει λόγο να απαντήσω και δεν με βάζει στη συζήτηση. Έχω καταλήξει ότι δεν με συμπαθεί! Κρίμα, γιατί εγώ πραγματικά τη συμπαθώ».
Tags:
ΣΚΑΪ, Big Brother
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK