16:13 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (62)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ανδρέας ο οποίος σπουδάζει οινολογία, πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3 έχοντας και μια μικρή εμπειρία από τον χώρο της μόδας στο εξωτερικό.

Με τέσσερα «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος από την Αμαλιάδα.

Με κάποια εμπειρία, αφού, όπως αποκάλυψε, έχει ταξιδέψει στο Μιλάνο και το Παρίσι, σε fashion weeks και έχοντας δουλέψει για δύο ξένες εταιρείες, παραδέχθηκε πως δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποιο μεγάλο άλμα στη μόδα και να περπατήσει σε πασαρέλα.

Στόχος του, όπως είπε, είναι να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής και όχι μόνο μόδας.

Ο Γιώργος Καράβας από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για έναν νεαρό «ευγενικό» στοιχείο που θεωρεί πολύ σημαντικό, ενώ δήλωσε πως περιμένει ότι ο Ανδρέας θα φτάσει ψηλά.

GNTM 3: Η audition του Ανδρέα
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition του Ανδρέα

Κατά την είσοδό του και την παρουσίασή του μπροστά στους κριτές, το πρώτο που ακούστηκε ήταν ένα ενθουσιώδες «wow» από τη Βίκυ Καγιά, αν και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως θα της άρεσε ένα άλλο χτένισμα.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Μπράτη το περπάτημα του Ανδρέα είναι το «απόλυτο περπάτημα» μοντέλου, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το «μήλο του Αδάμ» στον λαιμό του νεαρού, που, όπως είπε, είναι ένα πολύ όμορφο χαρακτηριστικό.

Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της είπε πως δεν θα ήταν κακή ιδέα να τον «υιοθετήσουν» ή «να τον κεράσουν γλυκό του κουταλιού».

GNTM 3: Η audition του Ανδρέα
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition του Ανδρέα

Ο Δημήτρης Σκουλός ωστόσο είχε κάποιες αμφιβολίες, εξαιτίας του γεγονότος πως το σώμα του νεαρού δεν ήταν πολύ γυμνασμένο, αλλά τελικά και αυτός με τη σειρά του έδωσε το δικό του «ναι».

Θέμα:
GNTM 3 (62)
Tags:
GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK