07:24 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (72)
0 0 0
Βρείτε μας

Η 18χρονη Παρασκευή η οποία είναι τσιγγάνα, με την εξωτική ομορφιά και το θάρρος της αλλά και την ομοιότητά της με την Ποκαχόντας πέρασε.

Η Παρασκευή Κερασιώτη η οποία είναι τσιγγάνα, είναι ακόμα μία από τις κοπέλες που κατάφερε να συγκεντρώσει τις πολυπόθητες ψήφους της κριτικής επιτροπής για να περάσει στον επόμενο γύρο του GNTM 3.

Αν και όπως αποκάλυψε η 18χρονη Παρασκευή έχει αντιμετωπίσει μορφές ρατσισμού στην καθημερινότητά της, δήλωσε πως το θάρρος της είναι αυτό που τη βοηθάει να ξεπερνάει αυτές τις καταστάσεις ενώ αυτό το θάρρος την έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3, αφού ήθελε «να δώσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και ειδικά στις τσιγγάνες να μην ντρέπονται για αυτό που είναι».

Η Βίκυ Καγιά από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στην «εξωτική ομορφιά» της νεαρής κοπέλας, αναφωνώντας «wow» και συμπληρώνοντας πως μοιάζει με την Ποκαχόντας.

GNTM 3: Η audition της Παρασκευής
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition της Παρασκευής

Με όλους τις κριτές να εγκωμιάζουν την επιλογή που έκανε η Παρασκευή στο μαγιό, η νεαρή κοπέλα παρά το εμφανές τρακ, δήλωσε πως αποφάσισε να διαγωνιστεί στο GNTM 3 για να «δείξω τον δυναμισμό μου».

Όλοι οι κριτές στάθηκαν στο γεγονός πως η Παρασκευή έχει τα προσόντα για να περάσει στον επόμενο γύρο, παρά την καταγωγή της, η οποία, όπως είπαν, δεν παίζει κανένα ουσιαστικό ρόλο.

Η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια της πασαρέλας σηκώθηκε από τη θέση της για να δώσει οδηγίες στη νεαρή κοπέλα, βοηθώντας τη να δώσει κάτι καλύτερο, ενώ στη συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά «τον Θεό να ευχαριστείς που σε έκανε καρακουκλάρα».

GNTM 3: Η audition της Παρασκευής
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition της Παρασκευής

Η Παρασκευή απευθυνόμενη στη Ζενεβιέβ είπε πως τη φοβάται, με τη Ζενεβιέβ να την αφοπλίζει με την απάντησή της, αφού αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να δώσει το «ναι» στην Παρασκευή.

Ο Άγγελος Μπράτης από την πλευρά του, αφού ρώτησε για την παράδοση των τσιγγάνων γυναικών να έχουν μακριά μαλλιά, έδωσε το δικό του «ναι» και τέλος ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως «δεν γίνεται να μην σου δώσω αυτήν την ευκαιρία» πριν δώσει και αυτός τη δική του θετική ψήφο.

Θέμα:
GNTM 3 (72)
Tags:
GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK