08:51 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (79)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ντέιμιαν που απ' ό,τι φαίνεται έχει εξασφαλισμένο μέλλον, πέρασε στον επόμενο γύρο του GNTM 3, με τον Σκουλό να θέλει να ανταλλάξουν θέσεις.

Στην επόμενη φάση του GNTM 3 πέρασε ο 24χρονος Ντέμιαν Προσαλέντης από την Κέρκυρα και με καταγωγή από παλιά ενετική αριστοκρατική οικογένεια.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκείνο τον καιρό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το μέλλον του επεφύλασσε κάτι καλύτερο, αφού διαθέτει εταιρεία με έδρα την Αμερική, μέσω της οποίας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τοποθεσίες για διακοπές με χλιδή.

GNTM 3: Η audition του Ντέιμιαν
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition του Ντέιμιαν

Όπως είπε ο Ντέιμιαν, έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο σε ηλικία 19 ετών, μέσω μιας διαφημιστικής εταιρείας την οποία δημιούργησε.

Σε ερώτηση του Άγγελου Μπράτη για ποιο λόγο, αφού διαθέτει τόσα χρήματα, αποφάσισε να συμμετάσχει στο GNTM 3, o Ντέιμιαν είπε πως για τον ίδιο φάνηκε ως ευκαιρία για να δουλέψει με επαγγελματίες που θα του προσφέρουν εμπειρία και γνώση.

Η απάντηση αυτή του νεαρού άνδρα έκανε εντύπωση στον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος όταν τον ρώτησε πώς θα δουλεύει αν περάσει στο σπίτι του GNTM 3, ο Ντέιμιαν είπε πως μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει και κάτι τέτοιο δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Ο Άγγελος Μπράτης από την πλευρά του, με κάπως απαισιόδοξο ύφος, παραδέχθηκε πως στα 42 του χρόνια δεν πρόκειται να γίνει πλέον ποτέ εκατομμυριούχος.

GNTM 3: Η audition του Ντέιμιαν
© Φωτογραφία : star.gr
GNTM 3: Η audition του Ντέιμιαν

Η Ζενεβιέβ σχολίασε πως αυτό που έχει καταφέρει ο 24χρονος άνδρας, την κάνει να τον «μισεί» αφού αυτό ονειρευόταν για την ίδια, έδωσε το δικό της «ναι», περνώντας τον στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Σκουλός φάνηκε να έχει αμφιβολίες και δεν έδωσε θετική ψήφο αν και παράλληλα θα ήθελε, όπως είπε, να ανταλλάξει θέσεις με τον Ντέιμιαν.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε το δικό της «ναι» επειδή, όπως είπε, η δυναμικότητα της προσωπικότητάς του, που τον οδήγησε να έχει γίνει εκατομμυριούχος, είναι ένα στοιχείο που την έκανε να δώσει θετική ψήφο.

Στο τέλος ο Ντέιμιαν δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που πέρασε στην επόμενη φάση, αν και θα ήθελε να έχει λάβει και τα τέσσερα «ναι».

Θέμα:
GNTM 3 (79)
Tags:
GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK