23:09 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η αναζήτηση του έρωτα άρχισε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, την Πέμπτη (10/09), μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και το «Bachelor» με τις 20 συμμετέχουσες να προσπαθούν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις και τρεις από αυτές ήδη να αποχωρούν.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον ρόλο του περιζήτητου εργένη γνώρισε στην πρεμιέρα του «Bachelor» που προβλήθηκε, την Πέμπτη (10/09), στον ALPHA, τις 20 διαγωνιζόμενες και άρχισαν ήδη οι κόντρες.

Μάλιστα, αφού όλες οι παίκτριες μπήκαν στη βίλα του παιχνιδιού περπατώντας στο κόκκινο χαλί ακόμα και με σπασμένο τακούνι, άρχισαν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη.

Τα σχόλια και τα «καρφιά» ανάμεσά τους ήταν συχνά και όλες προσπάθησαν να μείνουν μόνες τους με τον Βασιλάκο έστω και για πέντε λεπτά, αλλά η μία διαγωνιζόμενη παρενέβαινε στη συζήτηση της άλλης με τον... «Bachelor». 

Εντέλει, ο Βασιλάκος εκτίμησε την ηρεμία και τη διακριτικότητα της Ραφαέλας γι' αυτό και της έδωσε κόκκινο ρόδο, αυτό της πρώτης εντύπωσης, σφραγίζοντας την παραμονή της στο παιχνίδι.

Μεταξύ των καλύτερων στιγμιοτύπων του επεισοδίου ήταν το τραγούδι της Έλενας στον Βασιλάκο, αφού είπε το «Παραλύω» που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Τελετή των Ρόδων και ο Βασιλάκος έδωσε 16 τριαντάφυλλα και έτσι τρεις παίκτριες, εκείνες που δεν πήραν λουλούδι, αποχώρησαν από το «Bachelor».

Tags:
The Bachelor, Alpha, Παναγιώτης Βασιλάκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK