11:05 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού γυναικών αναφέρθηκε, την Παρασκευή (111/09), ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο live του «Big Brother» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ και τόνισε τη γρήγορη, όπως είπε, αντίδραση του σταθμού.

Θέση για το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού γυναικών πήρε, την Παρασκευή (11/09), ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη live εκπομπή του «Big Brother» που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, είπε πως «χειροκροτά τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε». 

Ειδικότερα, ο Μικρούτσικος τόνισε το εξής:

«Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε, δηλαδή "έκοψε" το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο "Big Brother" τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό, γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα».

Τέλος, ο Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι πρότεινε στην παραγωγή να βρεθεί στο πλατό ο παίκτης που αποβλήθηκε από το ριάλιτι προκειμένου να απολογηθεί και να δοθούν απαντήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Tags:
Ανδρέας Μικρούτσικος, ΣΚΑΪ, Big Brother
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK