10:26 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (62)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Μηνάς από το Θεσσαλονίκη, δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να λάβει τέσσερα «όχι».

Εμφανιζόμενος μπροστά στην κριτική επιτροπή τou «GNTM 3», ο 26χρονος Μηνάς από τη Θεσσαλονίκη, που σπουδάζει οικονομικά, κατάφερε να τους εντυπωσιάσει, αρχικά με τις ακριβές μάρκες που φορούσε.

Η συζήτηση του υποψήφιου παίκτη με τους κριτές στην αρχή κινήθηκε σε χαλαρά πλαίσια περί μόδας, μαρκών και μοντέλων.

Η Ζενεβιέβ χαρακτήρισε αξιόλογη την επιλογή των ακριβών του ρούχων, όμως δεν ήταν ικανοποιημένη από το μαλλί του παίκτη.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπράτης τον χαρακτήρισε ως πολύ καλό σαν influencer και έχει μεγάλο πάθος για τη μόδα, όμως αυτό δεν τον κάνει μοντέλο.

Όταν ο Μηνάς ήρθε με το μαγιό ενθουσίασε τους κριτές με το σώμα και το μαύρισμά του, όμως στη συνέχεια τον... απογοήτευσαν.

Αρχικά ο κ. Μπράτης επανέλαβε πως ο Μηνάς δεν είναι για αυτή τη δουλειά, με τη Ζενεβιέβ να τονίζει πως το influencing είναι σημαντικό κομμάτι για τη μόδα και θα έπρεπε να μείνει σε αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Καγιά με τον κ. Σκουλό, οι οποίοι του έδωσαν και εκείνοι δύο «όχι».

Έτσι, με τέσσερα «όχι» ο Μηνάς δεν κατάφερε να περάσει στα bootcamp, όμως κέρδισε τέσσερις νέους followers στο Instagram.

Θέμα:
GNTM 3 (62)
Tags:
Instagram, influencer, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά, επίδειξη μόδας, μόδα, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK