15:10 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Tο σχόλιο περί βιασμού γυναικών του Αντώνη Αλεξανδρίδη, πρώην παίκτη του ριάλιτι Big Brother, προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, καλείται την ερχόμενη Τρίτη να δώσει εξηγήσεις για το σχόλιο του πρώην παίκτη τoυ Big Brother, Aντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού γυναικών που προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα και ισχυρές καταδίκες.

Το κανάλι του Φαλήρου καλείται να δώσει εξηγήσεις για συνολικά πέντε διατάξεις στις 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο όμιλος εξετάζεται για παράβαση διατάξεων που αφορούν την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», τη «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο του ΕΣΡ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (11/09) ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη live εκπομπή του «Μεγάλου Αδερφού», είπε πως «χειροκροτά τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε» αναφορικά με το σχόλιο του παίκτη.

«Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε, δηλαδή "έκοψε" το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο "Big Brother" τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό, γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα».
Tags:
Αντώνης Αλεξανδρίδης, απολογία, ΣΚΑΪ, ΕΣΡ, γυναίκες, γυναίκα, βιασμός, Big Brother
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK