04:28 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ως «παράσημο» χαρακτήρισε τη μάχη του με τον καρκίνο, την Τετάρτη (16/09), ο Αντίνοος Αλμπάνης που μίλησε γι' αυτήν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τίτλο «The 2Night Show».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος, την Τετάρτη (16/09), στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και χαρακτήρισε ως «παράσημο» τη μάχη του με τον καρκίνο. 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε το εξής:

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο, καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο και είναι καλό να μην παραιτούμαστε».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα ότι θα πω πέντε πράγματα. Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από εμένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Τέλος, ο Αλμπάνης ανέφερε:

«Ήταν πολύ σημαντική η συντροφιά της σκυλίτσας μου, όταν περνούσα το θέμα της υγείας μου, γιατί δεν ήμουν σε σχέση, ήμουν μόνος μου. Δεν με "στοιχειώνει" το πρόβλημα της υγείας που πέρασα. Για εμένα είναι παράσημο. Δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω γι' αυτό. Το κράτησα μυστικό από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω».
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK