06:45 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Περιπετειώδης ήταν η επίσκεψη του τηλεπαρουσιαστή, Γιώργου Μαυρίδη και του συνεργείου του στο Μεξικό, όπου βρέθηκαν για γυρίσματα καθώς συνελήφθη από τις τοπικές αρχές.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε σε δημοσιογράφους για την συλλήψή του στο Μεξικό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαυρίδης, ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πρώτο προορισμό το Κανκούν. Μαζί του ήταν τέσσερα ακόμη άτομα, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, «Into the Skin».

Όπως ανέφερε, όταν έφτασε δήλωσε πως θα μείνει σε διεύθυνση φίλου του. Ωστόσο, οι αρχές δεν δέχονταν αυτή την διεύθυνση και του ζητούσαν επίμονα να τους πει το ξενοδοχείο στο οποίο θα πάνε.

Τότε, οι Αρχές οδήγησαν αυτόν και το συνεργείο σε ειδικό δωμάτιο, όπου τους πήραν τα κινητά, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα καθώς και τα περισσότερα ρούχα τους.

«Για 12 ώρες δε μας άφηναν να μιλήσουμε σε κανέναν, ούτε στην πρεσβεία [...] δε μας έδιναν νερό και φαγητό επίτηδες» είπε ο Μαυρίδης κάνοντας λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Το συνεργείο και ο ίδιος βρισκόταν στο κελί από το Σάββατο έως τη Δευτέρα όπου και κατόπιν επικοινωνίας ήρθε ο πρέσβης να τους βγάλει.

Ωστόσο, αντι να συνεχίσουν για Βραζιλία όπως προβλεπόταν οι αρχές τους ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στη Γερμανία και τελικά αναθεώρησαν με ένα εισιτήριο για Αθήνα «με το έτσι θέλω» όπως είπε.

Καταληκτικά, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συλληφθεί στο Μεξικό για ναρκωτικά.

«Με δικάσατε, γράψατε όλοι για ναρκωτικά, ότι μάλωσα, ότι ήμουν αγενής» κατέληξε ο τηλεπαρουσιαστής.
Tags:
Μεξικό, σύλληψη, Γιώργος Μαυρίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK