20:12 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (127)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα εισιτήρια για το σπίτι του «GNTM 3» σφραγίστηκαν και, την Τρίτη (22/09), ανακοινώθηκαν οι 20 παίκτες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Οι τέσσερις κριτές του «GNTM 3» ανακοίνωσαν, την Τρίτη (22/09), τους 20 συμμετέχοντες που από το bootcamp πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού μοντέλων. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος πήρε το Golden Pass για το σπίτι του διαγωνισμού και πέρασε χωρίς να χρειαστεί να λάβει μέρος στη δοκιμασία της φωτογράφισης, παρότι ο ίδιος συμμετείχε σε αυτήν.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε πως ο Ηρακλής έγινε ο πρώτος διαγωνιζόμενος που προκρίθηκε στην τελική φάση του «GNTM 3» και τον ακολούθησε ο Έντουαρντ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έπειτα, έκανε γνωστό πως η Αλεξάνδρα και η Ειρήνη τα κατάφεραν και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σπιτιού.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Μπράτης διαπίστωσε πως ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύτηκαν κατά τη φωτογράφιση στην πισίνα και είπε πως ο Σήφης και ο Ανδρέας πήραν το εισιτήριο για το σπίτι.

Κατόπιν, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως η Θεοδώρα έκλεισε μια θέση στην τελική φάση του διαγωνισμού μοντέλων και την ακολούθησαν η Ξένια, η Μαρινέλα, η Μαριαγάπη και η Παρασκευή, όπως τόνισε ο Σκουλός.

Έπειτα, η Μαζαρί δήλωσε πως ο Αιμιλιάνο πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι τέσσερις κριτές του «GNTM 3», με τον Σκουλό να συμπληρώνει πως ο Παναγιώτης και ο Δημοσθένης έχουν το λεγόμενο «model material» που αναζητούν.

Ακόμα, η Καγιά αποκάλυψε πως η Χρύσα, η Ίριδα και η Λία πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του παιχνιδιού.

Οι δύο τελευταίες θέσεις στο σπίτι του «GNTM 3» καλύφθηκαν από τον Εμάνουελ και τον Παναγιώτη, όπως είπε ο Μπράτης.

Τα 10 αγόρια που πέρασαν στο σπίτι του παιχνιδιού

Μέσα από 3.000 αιτήσεις ανδρών ξεχώρισαν, τελικά, οι 10 που πήραν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι το «GNTM 3».

Θυμηθείτε τις οντισιόν τους:

Επίσης:

Τα 10 κορίτσια που πέρασαν στο σπίτι του παιχνιδιού

Σκληρός ήταν ο ανταγωνισμός στα κορίτσια, καθώς 4.000 διεκδίκησαν μια θέση στο σπίτι του «GNTM 3», αλλά μόλις 10 τα κατάφεραν.

Θυμηθείτε τις οντισιόν τους:

Επίσης:

Θέμα:
GNTM 3 (127)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK